2010. augusztus 11., szerda

alchemist laboratory and trumpet vine


The works of the last two weeks. The trumpet vine is my second try to make miniature flower, and I enjoyed it very much, but it is very much time to make. It is my big problem. My older daughter is 3,5 years old, and the little is 8 month, so the time is What I have the fewest thing. Even so, I think I will make many flowers in the future. At first my favorit flowers: iris, fox-glove, delphinium, hollyhock and rose.






The second mini what I made on last weekend, is a little gift for my husband for 5th anniversary of our marriage. It will be on the 3rd of september, so I hope that he didnt follow my english blog. He is chemist engineer, so I made for him a little alchemist laboratory,where a love-potion is brew. I get many ideas for this miniature from this blog. http://nikkinikkinikki72.blogspot.com/ Many thanks for it. This is a half scale miniature, in a real laboratory flask. 





4 megjegyzés:

  1. Ez eszméletlen jó! Meg sem merem kérdezni, hogyan kerültek a dolgok az üvegbe! Például az asztal befért, vagy belül raktad össze? Ez hasonlít a laporoszkópiás műtétekhez! És gratulálok nektek!
    Micsoda egybeesés, nekünk is most lesz az évfordulónk: augusztus 26-án. Éppen jubilálunk, a tizediket fogjuk megünnepelni.
    A férjed szerintem a munkahelyén büszkén fogja mutogatni az ajándékot!

    VálaszTörlés
  2. Hát igen. Megfogadtam hogy többet ilyet soha. Az üvegben kellett összerakni mindent. A padló is 5 db-ból van, az asztal is, és külön rá a mütyűrkék. Legnehezebb a lombikot volt beügyeskedni. Néha már a hajamat téptem volna mikor huszadszor jött szét egy-egy darab. DE végülis megérte szerintem. Remélem tetszeni fog Petinek is.
    Nektek is gratulálok!

    VálaszTörlés
  3. Tegnap elfelejtettem megnézni...

    Hú, nagyon ügyes vagy, tényleg hihetetlen, hogy így bele tudtál tenni mindent! És milyen jó ötlet!

    Gratulálok neked is és nektek az évfordulóhoz!!!

    VálaszTörlés
  4. Ja és kicsit Harry Potteres is! Nagyon jó!

    VálaszTörlés