2010. június 29., kedd

Lora

So, I have starting to write blog.  There are two special hungarian miniaturist, whose showed me, that it is possible to raise more children, to create miniatures, and to write a blog in the same time. (http://azenpicivilagom.blogspot.com/(http://mijuu-rozsaszinvilagminiaturben.blogspot.com/ ) Thanks for it.

Sorry if my english not too god, but I didn't use my knowledge, since three years. I hope, it will be understandable.

At first I would like to introduce, the first resident of my expectant dollhouse, Miss Lora. She is my first doll, whom I show anybody. I worked many hours on the face, and I think it is not too bad, but the next will be better. 
These two babies were made a little bit earlier. I wached since months the foregin websites about miniature baby dolls, and I decided to make my own. It is not perfect, but I like it. I think, her face is so elfish. 


5 megjegyzés:

 1. Szia, üdv a bloggolók körében!
  De szép nevet adtál a babának:)
  Honnan szerezték ilyen szép hátteret a blognak?

  VálaszTörlés
 2. Ja és szépen sikerült az arc festés, tetszik a szeme!

  VálaszTörlés
 3. Hát ez nagyszerű! Hamarosan egész Magyarország miniatűr lázban él majd, és akkor elmondhatjuk, hogy mi indítottuk el az egészet. De most komolyan, annyira örülök a blogodnak! Remekül sikerültek ezek a babák, és a ruhák is gyönyörűek! Várom a folytatást, és természetesen ez is fölkerül a bloglistámra, hogy azonnal lássam az újabb posztokat.

  VálaszTörlés
 4. Sziasztok!

  Köszönöm a kedves szavakat.Remélem sikerül majd gyakran írnom, és készítenem is valamit. Ötlet az lenne, de idő...

  Anikó, a hátteret a sablontervezőben állítottam be. Ha belépsz a www.blogger.com oldalon a tervezés menübe, majd onnan a sablontervezőbe, ott a háttér fül alatt rengeteg hátteret találsz.

  Én meg azt akartam kérdezni, hogy azt hogy csináljátok hogyha csatoltok egy képet akkor ha rákattintok akkor új oldalon nagyobban megnyitja?

  VálaszTörlés
 5. Láttam a háttered, de nem másoltam le pinkben...esetleg, ha majd te újra változtatsz, akkor:)
  Lett helyette kis háztetős:)

  VálaszTörlés