2010. július 7., szerda

A kezdetek

The first miniatures, what I ever made, were miniature foods, in half scale size. I use Cernit polimer clay, except the white colour, because it not burn into porcelan white, rather translucent, especially the tiny pieces.I like to create tiny acessories from jewel ingredients. These bottles and candleholder were made from acryl beads, bead cup, and earrings conponents.


This was my first roombox. This was inspirated by Kikita textile dolls.  http://textilbaba.gportal.hu/ , http://kikitarongybaba.blogspot.com/
All pieces are my own work, from the furnitures, to the dolls.The drape of the chair was made of two types of ribbon, so I get off hemming.
3 megjegyzés:

 1. Azok a sonkák eszméletlenül jól néznek ki!
  Végül kipróbáltam én is a cernitet, de csak a fehéret. Önmagában nem voltam elégedett velel, nem lett porcelánfehér sütés után, inkább olyan, mint a viasz. Viszont más színnel keverve nem volt kifogásom ellene.

  VálaszTörlés
 2. Szia!

  Igazad van, a fehér nem az igazi. Azt hiszem írtam is valahol a blogodban az egyik hozzászólásomban. El is felejtettem, mert fehérem még volt régről egy másik fajta és azt használom, csak kipróbáltam a fehéret. Jó hogy írod.

  VálaszTörlés
 3. Hagytam itt du egy kommentet és elveszett...
  Szóval nagyon tetszik minden, de nekem leginkább az ötletes üvegcsék jönnek be. Legközelebb ilyen szemmel is nézem a gyöngyös boltot.
  Nagyon jó ötlet:)

  VálaszTörlés